Η Μικροζυθοποιία Κορφή

Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε το 2016 και εξελίσσεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα  ζυθοποίησης και  αυτοματοποιημένης εμφιάλωσης. Η δυναμικότητα της παραγωγής του ζυθοβραστηρίου προσεγγίζει το όριο των 2.000 εκατόλιτρων μηνιαίως.

Το βασικό συστατικό για  την παραγωγή μπύρας είναι το νερό και επομένως η ποιότητα του είναι καθοριστική.  Το νερό που χρησιμοποιούμε για τη ζυθοποίηση προέρχεται από τις κρυστάλλινες πηγές του Ολύμπου . Η  μονάδα επεξεργασίας νερού με αντίστροφη όσμωση που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας , βοηθά στη διαφοροποίηση των  χαρακτηριστικών του νερού σε οξύτητα και σκληρότητα  για την  παραγωγή κάθε διαφορετικής μπύρας.

Επιλέγοντας βύνη αποκλειστικά από ελληνικές καλλιέργειες  και εκλεκτό λυκίσκο κάνουμε ζυθοποιηση πολλών εβδομάδων  και αφήνουμε να ξετυλιχθούν  αργά αργά τα φυσικά αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά, εκείνα που κάνουν τις φρέσκιες μπύρες μας να ξεχωρίζουν από τις μπύρες της  μαζικής παραγωγής.

Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ελάχιστο δυνατό. Παράλληλα, υποπροϊόντα όπως η μαγιά ή το βρασμένο κριθάρι χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές.