Η Μικροζυθοποιία Κορφή

Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε το 2016 και εξελίσσεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα  ζυθοποίησης και  αυτοματοποιημένης εμφιάλωσης. Η δυναμικότητα της παραγωγής του ζυθοβραστηρίου προσεγγίζει το όριο των 2.000 εκατόλιτρων μηνιαίως.

Το βασικό συστατικό για  την παραγωγή μπύρας είναι το νερό και επομένως η ποιότητα του είναι καθοριστική.  Το νερό που χρησιμοποιούμε για τη ζυθοποίηση προέρχεται από τις κρυστάλλινες πηγές του Ολύμπου . Η  μονάδα επεξεργασίας νερού με αντίστροφη όσμωση που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας , βοηθά στη διαφοροποίηση των  χαρακτηριστικών του νερού σε οξύτητα και σκληρότητα  για την  παραγωγή κάθε διαφορετικής μπύρας.

Επιλέγοντας βύνη αποκλειστικά από ελληνικές καλλιέργειες  και εκλεκτό λυκίσκο κάνουμε ζυθοποιηση πολλών εβδομάδων  και αφήνουμε να ξετυλιχθούν  αργά αργά τα φυσικά αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά, εκείνα που κάνουν τις φρέσκιες μπύρες μας να ξεχωρίζουν από τις μπύρες της  μαζικής παραγωγής.

Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ελάχιστο δυνατό. Παράλληλα, υποπροϊόντα όπως η μαγιά ή το βρασμένο κριθάρι χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές.

Korfi s.a – Craft Brewery

KORFI SA started its craft brewery in 2016 and is growing into a brand new and contemporary craft brewing and bottling plant Its capacity is about 2000 hundred liters per month.

Water is the key ingredient for brewing and its quality is very significant. The water we use for brewing comes from the crystal sources of Mount Olympus. Also our plant is equipped with reverse osmosis that helps water differentiate itself in terms of acidity and hardness, depending on the beer we want to produce.

We choose our malt from Greek harvests and hops from special varieties. The brewing process takes several weeks, as much as it is required for the natural aromas and taste to pop up. These characteristics make our beer stand out from the mass production beers.

All production processes are made with environmental friendly methods that reduce our eco-footprint to the minimum. Moreover, sub products such as yeast  or boiled barley are used as animal feed.

Η Μικροζυθοποιία Κορφή

Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε το 2016 και εξελίσσεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα  ζυθοποίησης και  αυτοματοποιημένης εμφιάλωσης. Η δυναμικότητα της παραγωγής του ζυθοβραστηρίου προσεγγίζει το όριο των 2.000 εκατόλιτρων μηνιαίως.

Το βασικό συστατικό για  την παραγωγή μπύρας είναι το νερό και επομένως η ποιότητα του είναι καθοριστική.  Το νερό που χρησιμοποιούμε για τη ζυθοποίηση προέρχεται από τις κρυστάλλινες πηγές του Ολύμπου . Η  μονάδα επεξεργασίας νερού με αντίστροφη όσμωση που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας , βοηθά στη διαφοροποίηση των  χαρακτηριστικών του νερού σε οξύτητα και σκληρότητα  για την  παραγωγή κάθε διαφορετικής μπύρας.

Επιλέγοντας βύνη αποκλειστικά από ελληνικές καλλιέργειες  και εκλεκτό λυκίσκο κάνουμε ζυθοποιηση πολλών εβδομάδων  και αφήνουμε να ξετυλιχθούν  αργά αργά τα φυσικά αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά, εκείνα που κάνουν τις φρέσκιες μπύρες μας να ξεχωρίζουν από τις μπύρες της  μαζικής παραγωγής.

Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ελάχιστο δυνατό. Παράλληλα, υποπροϊόντα όπως η μαγιά ή το βρασμένο κριθάρι χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές.

Korfi s.a – Craft Brewery

KORFI SA started its craft brewery in 2016 and is growing into a brand new and contemporary craft brewing and bottling plant Its capacity is about 2000 hundred liters per month.

Water is the key ingredient for brewing and its quality is very significant. The water we use for brewing comes from the crystal sources of Mount Olympus. Also our plant is equipped with reverse osmosis that helps water differentiate itself in terms of acidity and hardness, depending on the beer we want to produce.

We choose our malt from Greek harvests and hops from special varieties. The brewing process takes several weeks, as much as it is required for the natural aromas and taste to pop up. These characteristics make our beer stand out from the mass production beers.

All production processes are made with environmental friendly methods that reduce our eco-footprint to the minimum. Moreover, sub products such as yeast  or boiled barley are used as animal feed.